Info Center

HWSW.hu Mobiltermék-fejlesztési konferencia

2015. November 20.

HWSW

A tegnapi napon részt vettünk a HWSW.hu Mobiltermék-fejlesztési konferenciáján.

Rendszeresen ott vagyunk a HWSW.hu rendezvényein, meetup-jain, így ez a mostani konferencia is nagyon hasznos volt, jó volt részese lenni, ott lenni, tanulni, informálódni.

Az Év intelligens vállalata

2015. November 14.

Intelligens_vallalat_suIT

Első alkalommal tavaly került megrendezésre az „Év intelligens vállalata” verseny, amelyen akkor 18 vállalat indult el. Idén már 27 nevező cég küzdött az elismerés megszerzéséért. >>>

Testébresztő futógála – második állomás

2015. May 18.


DSC09815

05.17-én, vasárnap a Tigra csapatát erősítettük a Fut a cég versenysorozat 2. állomásán, a Coca Cola Női Futógálán.

38 főt számolunk a képen, ami minden idők legnagyobb számú részvétele.
Kapott pontszámot illetően ez 52 pontot jelent.
A tegnap esti híradó összefoglalójában is itt-ott feltűntünk és eltűntünk. :-)

http://tv2.hu/musoraink/tenyek/176639_tizezer_futo_a_ligetben.html

Hamarosan, június 14-én lesz a következő verseny, a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maratonváltó) örülnénk neki, ha minél több suIT-os jönne futni :)

Tisza tavi Bringatlon – első állomas

2015. May 14.

Bringatlon

  2015. május 9-én részt vettünk a Fut a cég versenysorozat első állomásán a Tisza tavi Bringatlonon. A 65 km-es távot váltó futással és biciklizéssel teljesítettük. Jó hétvégi program volt, el is hoztuk az aranyat. A következő állomás május 17-én a Coca Cola Testébresztő futógála, melyet Budapesten rendeznek.

Önkénteskedtünk

2015. May 7.

IMG_4495

2015. április 22. A Föld napja. Fontosnak tartjuk, hogy munkával, akarattal és támogatással mi is – még ha csak kicsivel is – hozzájárulhassunk ahhoz, hogy szebb legyen a környezetünk. Így gondoltunk egy nagyot és kollégák összefogásával létrejöhetett

Az Első suIT Solutions Kft Önkéntes nap,

melyre a Wesley János Általános Iskola, Szakiskola és Gimnáziumban, de sokkal inkább annak udvarán került sor április 18-án. A mi dolgunk volt előkészíteni a terepet a pár nappal későbbi Föld napja alkalmából ültetett virágokhoz, mégpedig úgy, hogy virágosládákat/kaspókat gyártunk újra felhasználható dolgokból. Autógumikat, raklapokat és pet palackokat használtunk a projekthez. Mindenkinek köszönjük a segítséget!! Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük jövőre folytatjuk. Hiszen A Föld egészségének megőrzése közös feladat.

A fáradt gőzt benzingőzre váltottuk

2015. May 7.

suit_gokart Kihasználva a fiúkban rejlő versenyszellemet, megrendeztük a saját Forma-1-es futamunkat, amit ezúton is köszönünk a Silverkart csapatának. Nagyon jól éreztük magunkat.

Ráncfelvarrás az Allianznál

2015. April 14.

1 évnyi embernap munkája végre révbe ért. Nagy örömünkre élesedett az a fejlesztés, amely az Allianz legrégebbi rendszerét modernizálja. Ez egy hatalmas lépés nem csak a mi életünkben, de az Ügyfél egész belső rendszerében. A srácok lelkes és kitartó munkája nélkül mindez nem valósulhatott volna meg. Büszkék vagyunk rátok! allianz_logo

Fontos segíteni másokon!

2015. February 14.

A suIT Solutions számára fontos, hogy ahol tud segítsen azokon, akik rászorulnak.

Idén a gyermekekre helyeztük a hangsúlyt!

>>>

2014. December 7.

suIT SolutionsElőször ünnepeltük és vártuk közösen a suIT Mikulását a kollégákkal. Kézműves sarok és mesék várták a gyerkőcöket, az apukákat és anyukákat pedig forralt bor és rengeteg sok finomság.

Reméljük, hogy jövőre ugyan itt, ugyanígy együtt lehetünk.

Boldog Mikulást Mindenkinek! (:

 

K&H mozdulj! maratonváltó

2014. June 20.

futasuit

K&H race days -starting from Budapest in 2003- are to gain in national-wide prestige.

>>>