Info Center

Kalandozás az őskorban VR-szemüveggel

2018. október 31.

Büszkeséggel tölt el, hogy egy újabb jövőbemutató projektben vehettünk részt! Munkatársaink fejlesztették a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium szakembereinek közreműködésével azt az alkalmazást, amely az országban egyedülálló módon, VR szemüveg segítségével, több millió évvel ezelőtti, rég elmúlt földtörténeti korszakokba utazhatnak vissza az állatkert zoopedagógiai foglalkozásain résztvevő diákok.

>>>

AVICOM Mobil Alkalmazások I. díj

2018. október 31.

A GuideNow applikációnk I. díjat kapott Mobil Alkalmazások kategóriában az AVICOM (az ICOM nemzetközi múzeumi szervezet Audiovizuális, Új Média Technológiák és Közösségi Média Nemzetközi Tanácsa) által meghirdetett nemzetközi F@IMP 2.0 fesztiválon.

A díjátadóra a németországi Kommern-ben került sor május 31-én a fesztivál éves programjának részeként. A nevezésre a Nemzeti Múzeum “Anna – Változatok székely asszonysorsra” időszakos kiállítása kapcsán került sor.

A versenyhez készült kisfilmet ITT tudjátok megnézni.

Suttogó idegenvezető a Pécsi Állatkertben

2018. október 31.

Újabb helyen debütált a GuideNow alkalmazásunk. Ezentúl a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium látogatóinak segít, hogy nem csak egy egydélutános program legyen az állatkertlátogatás, hanem nagyon jó tanulási lehetőség is egyben!

Interaktív kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban

2018. október 31.

A székelyudvarhelyi Haáz Rezső MúzeumAnna – Változatok székely asszonysorsra” című vendégkiállítása a Magyar Nemzeti Múzeumban egy székely asszony sorsának balladai ívén kalauzol végig a 21. századi technika segítségével. Anna elbeszlését Bocskor Bíborka (Magashegyi Underground) hangján tudjátok a GuideNow applikációnkon keresztül meghallgatni, miközben végigjárjátok életútját és szinte részesének érezhetitek magatokat ezáltal. Elgondolkodtató, tartalmas élmény!

>>>

Fundamenta Digiverzum innovációs verseny siker

2018. október 31.

Büszkeséggel tölt el, hogy újabb sikerről számolhatunk be. Legújabb fintech ötletünkkel beneveztünk a Fundamenta Digiverzum innovációs versenyére, ahol 2 ötletet választottak ki megvalósításra, köztük a miénket.

Megoldásunk a BigData és a Mesterséges Intelligencia segítségével támogatja az automatizálást és az értékesítést, remélhetőleg rövidesen már a projekt eredményeiről számolhatunk be nektek.

PowerUp Innoenergy startup verseny siker

2018. október 31.

Kollégáink beneveztek a @PowerUp Innoenergy startup versenyre a “SMART Capacit System” nevű ötletükkel.

Nagy örömünkre szolgált, hogy bekerültek a 9 legjobb ötlet közé, meghívást kaptak a felkészítő Bootcamp-be és részt vettek az októberi regionális döntőn, amelyet 2017.10.17-én tartottak a Millenárison. Az előadásukon ismertették ötletüket a résztvevőkkel, szakmai közönséggel, zsűrivel és érdeklődő befektetőkkel. A díjazottak közé nem kerültek, de hasznos tapasztalatokat gyűjtöttek a továbblépéssel kapcsolatban. Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

HWSW.hu Mobiltermék-fejlesztési konferencia

2015. november 20.

A tegnapi napon részt vettünk a HWSW.hu Mobiltermék-fejlesztési konferenciáján.

Rendszeresen ott vagyunk a HWSW.hu rendezvényein, meetup-jain, így ez a mostani konferencia is nagyon hasznos volt, jó volt részese lenni, ott lenni, tanulni, informálódni.

Az Év intelligens vállalata

2015. november 14.

Első alkalommal tavaly került megrendezésre az „Év intelligens vállalata” verseny, amelyen akkor 18 vállalat indult el. Idén már 27 nevező cég küzdött az elismerés megszerzéséért. >>>

Testébresztő futógála – második állomás

2015. május 18.

05.17-én, vasárnap a Tigra csapatát erősítettük a Fut a cég versenysorozat 2. állomásán, a Coca Cola Női Futógálán.

38 főt számolunk a képen, ami minden idők legnagyobb számú részvétele.
Kapott pontszámot illetően ez 52 pontot jelent.A tegnap esti híradó összefoglalójában is itt-ott feltűntünk és eltűntünk. 🙂

http://tv2.hu/musoraink/tenyek/
176639_tizezer_futo_a_ligetben.html

Hamarosan, június 14-én lesz a következő verseny, a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maratonváltó) örülnénk neki, ha minél több suIT-os jönne futni 🙂

Tisza tavi Bringatlon – első állomas

2015. május 14.

2015. május 9-én részt vettünk a Fut a cég versenysorozat első állomásán a Tisza tavi Bringatlonon. A 65 km-es távot váltó futással és biciklizéssel teljesítettük. Jó hétvégi program volt, el is hoztuk az aranyat. A következő állomás május 17-én a Coca Cola Testébresztő futógála, melyet Budapesten rendeznek.