Lengyel Sándor, ügyvezető igazgató…

management-sandor-lengyel

“Nincsenek problémák,
csak megoldások.”

John Lennon

…született vezető. Kiváló irányítói készségeit komoly technológiai tudása teszi teljessé – melyet elsősorban vállalatirányítási rendszerek, banki ősrendszerek és komplex informatikai rendszerek területén szerzett. A pénzügyi szektoron belül szakértője az adatmigráció, adattisztítás, adatminőség- menedzsment és CRM területeknek.

Komolyan hisz a kreatív gondolkodás erejében, így mindig a lehető legjobb megoldást keresi az ügyfelek számára. Szenvedélyes sportoló, ennek köszönhetően az újabb kihívások keresése szakmai hozzáállására is jellemző.

Papp Ferenc G., ügyvezető igazgató…

management-ferenc-papp

“Vezető az, aki tudja az utat, járja az utat, és mutatja az utat.”

John C. Maxwell

…korábban IT biztonsággal és informatikai-kockázatkezeléssel foglalkozott szakértőként. Több mint 15 éves informatikus-mérnöki tapasztalatának köszönhetően jelentős tudással rendelkezik a pénzügyi szektorban. Globális gondolkodásának és szakmai képességeinek köszönhetően bármilyen komplex informatikai rendszer struktúráját átlátja, megérti.

A suIT Solutions egyik vezetőjeként valóban hisz a „peopleware” fontosságában – tudja, hogy minden fejlesztés a fejlesztők tudásától és kreatív hozzáállásától lesz sikeres. Ennek megfelelően irányítja a szoftverfejlesztői csapatot.