A megoldásszállító csapat…

…több mint 50 főből áll, melynek szakértői összességében több mint 300 „emberéves” fejlesztői tapasztalattal rendelkeznek a nagyvállalati (biztosítói, banki, államigazgatási) IT megoldások területén. Kollégáink nyitottak az új technológiák elsajátítására, ezért a nagyobb szoftverfejlesztői platformok – Oracle, MsSQL, Java, .NET – mellett olyan kevésbé elterjedt rendszerekben is járatosak, mint például a GT.M vagy a Mumps. Elkötelezett szoftvermérnökeinkkel szemben alapvető elvárás a folyamatos fejlődés és az új technológiák megismerése, így a lista folyamatosan bővül. Fejlesztői csapatunk ereje szektorspecifikus tudásbázisán felül, a hétköznapi munkában is valóban jól működő munkamódszer megtalálásában, és a folyamatos képzésben rejlik. A pragmatikus megközelítés híveiként olyan testre szabott és innovatív IT megoldásokat nyújtunk, amelyek valóban működnek!

„Nem az a lényeg, hogy milyen jól működik minden egyes folyamat, hanem az, hogyan működnek együttesen.”

Lloyd Dobens

Szoftverfejlesztői csapatunk mindennapi munkája során legtöbbször az agilis szoftverfejlesztési módszertant alkalmazza a feladatok ütemezésére. Ennek köszönhető, hogy dinamikus technológiai megoldásokkal tudjuk elősegíteni ügyfeleink üzleti sikereit. Az agilis módszertan segítségével gyorsan reagálunk a változásokra, valamint ténylegesen az üzlet által vezérelt IT folyamatokat alakítunk ki.

A szektorspecifikus IT tudásbázis…

…az egyik legfőbb erősségünk. Multinacionális ügyfeleink körében szerzett banki és biztosítói tudásbázisunknak köszönhetően képesek vagyunk gyorsan, hatékony megoldást nyújtani az adott problémára. Hiszünk abban, hogy szektorspecifikus tudásunk ötvözve szoftverfejlesztőink elhivatottságával, hosszú távú értéket teremt ügyfeleink számára.

Érdeklik szoftverfejlesztőink részletes szakmai kompetenciái? Tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkról!